Takimet e Mynihut

 • Posteri i Takimeve të Mynihut 2023 [ PDF | JPG ]
 • Pjesëmarrësit në Takimet e Mynihut 2023 [ PDF | JPG ]
 • Korniza programore [ PDF | JPG ]

 • Takimet e Mynihut 2023 në media:
  Kliko këtu për ta shikuar emisionin Art Tema në RTK .


Regjistrohu për pjesëmarrje

Kryesia

E-Mail:
kryesia@dija-ev.eu

Anëtaret e Kryesisë:

 • Eshref Januzaj, Kryetar
 • Velime Qarri, Zëvendëskryetare
 • Enela Markja, Arkëtare
 • Admir Kraja, Menaxhues i protokollit
 • Shqipe Krasniqi, Anëtare e Kryesisë
 • Blerton Hoxha, Anëtare e Kryesisë
 • Petrit Beqiri, Anëtar i Kryesisë

Statuti

E-Mail:
kryesia@dija-ev.eu

Forma kompakte e Statutit të Shoqërisë së akademikëve shqiptarë - DIJA e.V.:

Anëtarësimi

Për t'u anëtarësuar në shoqaten "Shoqëria e akademikëve shqiptarë - DIJA e.V.",

 1. dërgojeni ju lutemi një biografi tuajen (CV)
 2. si dhe plotësojeni formularin për anëtarësim
dhe të nënshkruar e dërgoni në adresen e Shoqërisë DIJA:

DIJA e.V.
c/o Eshref Januzaj
Stanigplatz 6
D-80933 München

Formularin për anëtarësim mund t'a merrni duke klikuar këtu.

Kuota e anëtarësisë për këtë vit është 50 €.

____

Xhirollogaria rrjedhëse e Shoqërisë DIJA është:

DIJA e.V.
HypoVereinsbank München
Kto.-Nr.: 1500 2046,
BLZ: 700 202 70
IBAN: DE98 7002 0270 0015 0020 46
SWIFT/BIC: HYVEDEMMXXX

Për çdo pyetje, na kontaktoni në adresën tonë elektronike (E-Mail):
kryesia@dija-ev.eu

Dokumente

 • Shoqëria DIJA: PDF (494 KB)

 • Fletëpalosja e Shoqërisë DIJA në gjuhën shqipe: PDF (8.9 MB)
 • Fletëpalosja e Shoqërisë DIJA në gjuhën gjermane: PDF (8.9 MB)

 • Formulari për anëtarësim në Shoqërinë DIJA: PDF (542 KB)

Contact

E-Mail:
kryesia@dija-ev.eu

Shoqëria e akademikëve shqiptarë - DIJA e.V.
Gesellschaft albanischer Akademiker - DIJA e.V.
Society of Albanian academics - DIJA e.V.
Mynih, Gjermani.

Anëtaret e Kryesisë:

 • Eshref Januzaj, Kryetar
 • Velime Qarri, Zëvendëskryetare
 • Enela Markja, Arkëtare
 • Admir Kraja, Menaxhues i protokollit
 • Shqipe Krasniqi, Anëtare e Kryesisë
 • Blerton Hoxha, Anëtare e Kryesisë
 • Petrit Beqiri, Anëtar i Kryesisë